Teatergruppen Dramatörerna presenterar

Arrangör: Teatergruppen Dramatörerna
Plats:
Växjö Teater
Adress:
Västra Esplanaden 32
 
352 31 Växjö
Evenemangsdatum:
Börjar Kl: 15:00
Slutar Kl: 18:30
   
- "Ni vet, den där musikalen med den köttätande växten"... Ja ha, den?!
Det är inte många föräldralösa som får jobba i en blomsterbutik och dessutom får sova inomhus och när de jobbar få ledigt varannan söndag, kanske nån´gång ibland...

Det är här vi möter Seymour Krelbourn, spelad av Walfrid Lindsgård, i skräck-komedimusikalen Little shop of Horrors. Han är en drömmare, som förvisso är tacksam för sin vardag, men samtidigt fantiserar om ett liv tillsammans med den vackra, lite naiva Audrey, som spelas av Lina Larsson. - En dröm om en framtid som bland annat hindras av den sadistiske tandläkaren Orin, gestaltad av Elias Wallin.

Under blomsterbutikens ägare, Herr Mushniks vingar (spelad av Talis Vasko), försöker Seymour skapa en dräglig vardag, till den dag då den lokala kinesiska blomsterhandlaren på torget erbjuder ett "växtskott" - som kommer att förändra Seymours och alla andras vardag. - En tillväxt som blir fel, och till vilket pris? - En "utomjordisk varelse" - som belyses med blodigt allvar...!! Växten "spelas" av Niklas Gustafsson till Henrik Fagelbergs rockiga röst.
På scen ser vi också en skönsjungande trio (Chiffon, Chrystal, Ronnette) spelad av Frida Yman, Linda Dale och Charlene Pihl, som är mycket viktig för att belysa och föra historien vidare.

Missa inte Dramatörernas 24:e produktion - en afton garanterat fylld av absurditeter, skratt, "skräck", romantik samt härligt skön 60-talsmusik med levande orkester där Christer Johansson är kapellmästare.
0727275419