Sivans Studentpub

Arrangör: Linnéstudenterna
Plats:
Linnéuniversitetet - Campus
 
352 52 Växjö
Nattklubb & Barer
   
Inträde
Onsdagspub: 20 kr
Lördagspub: 60 kr
De kvällar då vi har speciella arrangemang, kan inträdet ändras. Information om detta kommer i så fall upp i samband med arrangemanget.

Lördagspubben
I sedvanlig ordning avslutas veckan på Sivans. Höjdpunkten på veckan. Som vanligt DJ och klubb mellan 22:00 - 02:00

Onsdagspubben
Fira att det är lillördag. Klubb och DJ mellan 22:00-01:00

After School
Varje fredag bjuder Sivans in till fredagsmys i form av After School. Här kan du förutom att äta och dricka gott med dina nära och kära, spela spel och lyssna på härlig musik. För 50 riksdaler får du mat och dryck i form av öl, cider eller alkoholfritt. Både laktosfritt och vegetarisk mat finns vid varje tillfälle. Självfallet är även du som redan ätit välkommen!
Välkomna!
Fredagar 18.00-21.00, matserveringen stänger 19.30 eller så länge maten räcker.

Brunch
Det är viktigt med en bra start på dagen, och vad kan väl vara bättre än en stor buffé med läckerheter? Du får äta så mycket du orkar för endast 30 kr. Lägger du dessutom till 10 kr får du även ta del av den varma frukosten i form av bacon, köttbullar, prinskorv och äggröra. Välkomna!
Lördagar 11.00-13.00, matserveringen stänger 12.00 eller så länge maten räcker.

Inträdeskrav på Sivans Studentpub

När du kommer till Sivans Studentpub kommer kvällens entrévärdar be dig visa giltigt medlemskap i Linnéstudenterna, nations- eller EHVS-medlemskap samt giltig fotolegitimation. Insläppet stänger 30 minuter innan stängning.

För mera information, besök vår webbsida!

0470-84100