Fyra krogar

Arrangör: Fyra krogar
Plats:
Vid Växjösjön
Adress:
 
352 34 Växjö
Restauranger
   
Juli 2011 öppnade vi 4Krogar med Växjösjön som närmaste granne. Byggnaden i två våningsplan inrymmer Bistro, Grill & Steakhouse, Fine Dining och en Festvåning. Till det har vi också en uteservering med 300 sittplatser som håller öppet vid säsong och vackert väder. Vår målsättning är att erbjuda något för alla. En öl på uteserveringen, en fin köttbit i Steakhouse eller ett rosastekt ankbröst med apelsinsås på Fine-Dining.

Fine Dining
Välkommen till Fine Dining
Här erbjuder vi en lugn och trevlig miljö med en magnifik utsikt över Växjösjön.
Dagtid erbjuder vi klassisk husmanskost med en sill och salladsbuffé. Till kvällen dukar vi om till vår À la carte meny med inspiration från det franska köket. Erfaren personal ser till att skapa en trevlig atmosfär.

Steakhouse
Välkommen till Steakhouse
Robusta grillrätter för alla smaker; eldigt och aromatiskt! Under lunchen har vi bordservering med flera olika alternativ. Kvällstid öppnar vi upp grillen med en väl tilltagen meny – där det finns något för alla inklusive en Piratmeny för barn. Boka i god tid!

Bistro
Lunchtid så serverar vi samma lunchmeny som på Steakhouse med bordservering. På kvällen dukar vi om till Steakhouse med robusta grillrätter
för alla smaker; eldigt och aromatiskt!

Konferens/Festvåning
Hyr vår festvåning till konferensen, födelsedagen, bröllopet, företagsfesten, event m.m. Lokalen är utrustad med whiteboard, projektor, komplett DJ-utrustning samt discobelysning. Vi kan erbjuda allt från plockbuffé till festmåltider. Tillsammans skräddarsyr vi ett unikt arrangemang!

Se hemsida för mer och aktuell information.

Varmt välkomna!
0470-59 99 99