Föredrag: En Dröm Ett Liv Ett Äventyr

Arrangör: Black Pearl of Sweden
Plats:
Moves & motivation
Adress:
Mårdvägen 13
 
352 45 Växjö
Evenemangsdatum:
Börjar Kl: 14:00
Slutar Kl: 15:30
   
Ett föredrag om livets berg och dalbana, hur motgångar kan bli framgångar, hur mål och drömmar blir till verklighet, hur kris blir utveckling, om att släppa taget om tryggheten och att segla iväg!

Om mig: Jag heter Sanna Lohm (fd Hallonsten/Nilsson), född och uppvuxen. Jag är en 41 årig sjuksköterska, yoga och mindfulness instruktör, personlig tränare, f.d gruppträningsinstruktör som idag framför allt skulle vilja titulera mig som levnadskonstnär och tidsmiljonär. En söndertränad kropp med smärta och operationer som fick mig att känna att livet aldrig mer skulle bli som förr…… och det blev det inte…men inte på det mörka sätt jag var rädd för utan istället har jag och min man nu lämnat Sverige och släppt taget om det mesta vi ägde och hade, flyttat ombord på vår segelbåt Black Pearl of Sweden och seglar nu sakta men säkert söderut mot värmen och Medelhavet på obestämd tid.
”Vi har kickat ekorrhjulets butt!” (kommentar från en bekant när vi kastade loss)

Jag kommer dela med mig av min resa – det som fått mig att ta steget och min mans resa ( vi har olika saker som motiverat oss till det gemensamma beslut att vara där vi är idag), tankar, funderingar, tips hur du kan komma närmare att leva din dröm, om rädslor och glädje.
0700903463