Condeco

Arrangör: Condeco
Plats:
Bländapassagen
 
352 30 Växjö
Caféer
   
Vi är en kafékedja som startade år 2003. Vi finns i Göteborg och i Växjö. Condeco är latin och betyder att mötas, vi värnar om caféet som mötesplats. Vi jobbar helt utan målgrupp och vill att alla känner sig välkomna till oss.
Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll. Varm mat serverar vi från klockan 11 till stängning, är du sugen på ett glas vin har vi det också. Till alla våra lunchrätter ingår vår härliga vegetariska buffé med matiga sallader. På måndagar är vi helt vegetariska. Då har vi extra många vegetariska rätter på menyn!

Alla våra kaféer har WiFi som du kan surfa fritt på. När vi nu öppnar nya kaféer sätter vi in extra många strömuttag, detta för att du som vill ladda datorn eller telefonen ska kunna sitta så länge du vill hos oss.

Vi har ett eget stort bageri som vi är väldigt stolta över. Där bakas alla våra supergoda bröd och bakverk. All mat lagar vi själva, från grunden och kycklingen vi serverar kommer från svenska gårdar. Allt vårt kaffe är Fairtrade-märkt och ekologiskt och den mjölk vi använder på våra caféer är ekologisk. Vi tycker att det är viktigt att det finns något för alla att välja på. Vi har alternativ för dig som är glutenintolerant, inte tål laktos, mjölk eller ägg, dig som är vegan och vegetarian eller för dig som bara tänker lite extra på vad du äter.

Vår inredning består av en blandning av antika och nya möbler, alla med vårt egna unika Condeco-uttryck. Vi har köpt massor av möbler på auktion, hos antikhandlare och på blocket och många av dem har vi klätt med 60-70 år gamla tvättade och iordninggjorda Kelimmattor. Vi har tillverkat egna glaslampor och kristallkronor på ett glasbruk i Småland. Våra fina tyglampor har vi tillverkat av våra egna kaffesäckar och teglet i de vackra tegelväggarna kommer från en gammal kyrka i Skåne.

För mer information, besök vår hemsida!

Varmt välkomna!
0470-213 30